בעלת ניסיון רב בכל תחומי הקונדיטאות:
קונדיטוריה במלון, אולמות אירועים, עבודה בחו"ל וקונדיטוריות פרטיות, וכמובן בישול וקייטרניג. לאחר צבירת ניסיון, ידע ומקצועיות פתחתי את הקונדיטוריה שנושאת את שמי "קונדיטוריית יעלי". הקונדיטוריה נפתחה בשנת 2006 ומאז היא רק מתפתחת, מתחדשת ומתקדמת.
מקפידה מאוד על איכות המוצר, ע"י בחירה קפדנית של רכיבים איכותיים, מראה חיצוני אסטטי ומושך, ביחד עם טעם טוב ומשובח. יחד אם זאת, שומרת על עבודה ביתית עם טעם ביתי מיוחד, ללא מכונות תעשייתיות ופס ייצור תעשייתי.